Info vedr. afhentning
Du vil senere modtage en e-mail med nærmere information om tidspunkt for afhentning.

Afhentning vil typisk foregå i Holmegårdshallen, Holmegårdsvej 102, 2980 Kokkedal.
Aspirant konkurrencedragt
Beskrivelse
Konkurrencedragt uden ærmer og ben til alle foreningens aspirantgymnaster. Dragten er grøn og dekoreret med et mønster der matcher klubbens øvrige konkurrencedragter. Til dragten følger også en scrunchie til håret.
Konkurrenceelastik
Beskrivelse
Konkurrenceelastik i grøn, hvis den originale er forsvundet.
Fitness - Udarbejdelse af træningsprogram
Beskrivelse
Hvor lang tid, hvor mange gange om ugen og ikke mindst hvordan? Spørgsmålene kan være mange når man starter med at træne.
Som medlem i NG Fitness har du derfor mulighed for at få lagt et personligt træningsprogram. Programmet tager udgangspunkt i dit niveau og kendskab til træning og selvfølgelig dine målsætninger. Vi kan hjælpe dig uanset om dit mål er at tabe dig, komme i bedre form, træne optimalt til en bestemt løbedistance eller at opbygge større og stærkere muskler.
Vores uddannede instruktør formulerer et komplet træningsprogram til dig. Programmet er individuelt og fastlægges ud fra dine ønsker og muligheder samt instruktørens anbefalinger.
Du får 1 times gennemgang, hvor du sammen med instruktøren finder frem til det optimale træningsprogram - komplet med instruktioner, øvelser, gode råd og indstillinger på maskinerne.
Efter købet af denne vare vil du blive kontaktet af vores instruktør for at aftale en tid til programlægningen.
Fitness - Opfølgning på træningsprogram
Beskrivelse
Når du påbegynder et træningsprogram, kan det være en fordel at få kommentarer og gode råd efter et stykke tid. Derfor er det muligt at booke en halv times opfølgning med din instruktør, for at evaluere på træningen og få det hele justeret efter dine behov og ønsker.
Efter købet af denne vare vil du blive kontaktet af vores instruktør for at aftale en tid til opfølgningen.
Træningselastik
Beskrivelse
Elastikken sælges i stykker af 2 meter.

Et af de mest enkle, billigste og effektive træningsredskaber der findes. Træningselastikker anvendes til mange typer øvelser inden for genoptræning og styrketræning. De er specielt velegnede til træning af skuldre, arme og ben.

Ekstratræning
Beskrivelse
Til dig der har lyst til et supplement til din daglige træning.

Her har vi fokus på at øve det, som du mener, du har brug for at bruge lidt ekstra kræfter på.

Efter tilmelding kontakter vi dig og aftaler nærmere omkring tidspunkt og træner.

Undervisningen vil være 1-4 gymnaster pr. træner.
MIG Konkurrencelicens
Beskrivelse
Konkurrencelicens for MIG''s gymnaster for deltagelse i DGF''s konkurrencer.
KIG Konkurrencelicens
Beskrivelse
Konkurrencelicens for KIG''s gymnaster for deltagelse i DGF''s konkurrencer.
TeamGym Konkurrencelicens
Beskrivelse
Konkurrencelicens for TeamGyms gymnaster for deltagelse i DGF''''s konkurrencer.